Föreläsning - Vad vore livet utan kryddor & örter med Margareta Rosengren

Längd
1 timme
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
15 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
1 timme
Pris
200 SEK
Nästa kurstillfälle
15 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Föreläsning - Vad vore livet utan kryddor & örter med Margareta Rosengren

Hur du lätt odlar dina egna kryddor och örter, i din trädgård eller på din balkong sköter och skördar dem och hur du använder dem framförallt i din mat på det bästa & läckraste sätt

Att krydda maten på olika sätt är som att resa runt om i världen – genom de olika örterna och kryddorna du använder i maten väljer du till vilken del av världen du vill resa till, Medelhavet, Thailand, Kina, Mexiko, Marocko etc…

Föreläsare:

Margareta Rosengren har en gedigen pedagogisk utbildning och inspirerar sina deltagare till egen utveckling. Hon startade och drev under många år den vegetariska restaurangen Rosengrens Skafferi i centrala Örebro, och har arbetat med kurser i vegetarisk matlagning  i drygt 20 år. Margareta var med och startade örtagården i Karlsund 1999 och Örter och kryddor är ju min ”passion”.

Alla våra ledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Välkommen på en spännande resa

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Föreläsning - Vad vore livet utan kryddor & örter med Margareta Rosengren och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.