Visa kurser.se som: Mobil

Engelska nybörjare - Welcome!

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Distans
16 timmar
1 125 SEK

Kursbeskrivning

Runt Piccadilly Circus och på Portobello Roads marknad pratar man engelska - gör det du också!

Innehåll
Engelska kursen ger bra baskunskaper i uttal, viss grammatik och ordförråd. Med kursmaterial som stöd arbetar du med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket så mycket som möjligt.

Upplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, 8 veckor på distans.

Förkunskaper
För dig som aldrig tidigare har läst engelska eller kan väldigt väldigt lite. För att säkerställa din nivå ring oss så hjälper vi dig.

Kursledare
Torkel Edström är mycket språkintresserad och pratar ett flertal språk flytande. Han har bott utomlands länge, bland annat på Irland och i Japan, och har i många år arbetat på multinationella företag med mycket internationella kontakter.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Visions 1 Allt-i-ett-bok inkl. elev-cd och facit , ISBN 978-91-21-21249-3 ,Lena Börjesson, Eva Jönsson, Marianne Webb-Davidson. Finns att beställa hos Bokus, ange kod medbo19 för rabatt. 2005-01-01, ISBN 9789121212493 . Kostar mellan 350-400kronor.

Tips på vidareutveckling
Efter kursen kan det vara lämpligt att fortsätta tex med Medborgarskolans kurs i Engelska konversation eller kursen Brush up your english.

Bra att veta
 
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.
Om du deltagit vid minst 75% av kurstillfällena kan Medborgarskolan utfärda ett intyg mot en kostnad om 75 kr

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska nybörjare - Welcome!.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle


Recensioner
Bli den första att recensera Engelska nybörjare - Welcome!!