Visa kurser.se som: Mobil

Elgitarr - enskild undervisning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Falun
8 timmar
1 850 SEK

Kursbeskrivning

Drömmer du om att kunna riva av ett gitarrsolo? Eller att hitta tekniken och ditt eget sound? Medborgarskolans kurs i elgitarr passar både dig som redan kan spela gitarr liksom dig som är nybörjare och kan mycket lite eller inget alls. Undervisningen sker individuellt och lektionerna skräddarsys utifrån din egen kunskap och dina behov. Vi har fokus på bra grundteknik och att hitta just ditt unika sound. Du får lära dig solotekniker som till exempel tapping, arpeggion och olika skalor, men framförallt kör vi mycket riff, melodispel och gehörspel!

Innehåll
Medborgarskolans kurs i elgitarr med enskild undervisning anpassas helt efter dig, du lär dig helt enkelt lira i din egen takt. Vi tränar på rockackord och gitarrsolospel, går igenom olika skalor och så kallade boxar som man använder när man spelar solon liksom olika kompstilar. Under kursens gång får du också en inblick i teorin bakom gitarrspelet.

Upplägg
Vi har en lektion i veckan à 30 minuter, vid behov kan tiden för kurstillfället varieras enligt särskild överenskommelse med kursledaren. Tillsammans diskuterar ni upplägget på lektionerna. Kontakta oss på Medborgarskolan så bestämmer vi gemensamt ett startdatum för kursen!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs. Kursen vänder sig både till dig som är nybörjare och dig som har kommit en bra bit på vägen med gitarrspelet.

Kursledare
Lars Arnheim och Mattias - verksamma som vissångare och som producent av olika kulturarrangemang. Aktiv i ett antal olika kulturföreningar. Han har många års erfarenhet av att leda gitarrkurser på olika nivåer.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Bra att veta
Ta med din egen gitarr.
Enskild undervisning är endast bokningsbart via telefon.
Ring 023-21575 för bokning av tid

Du får en kallelse/faktura till kursen cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Meddela i så fall detta vid anmälan. Aviavgift 50 kr/avi tillkommer from avi nr två vid delbetalning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Elgitarr - enskild undervisning.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Elgitarr - enskild undervisning!

Liknande kurser