Visa kurser.se som: Mobil

Dansa Jallabina

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
12 timmar
2022-02-09 18:00
990 SEK

Kursbeskrivning

JALLABINA® är ett nytt danskoncept som blandar musik och danssteg från mellanöstern med moderna inslag från bland annat pop, streetdance och reggeaton. Passet mixar mellan långsamma mjuka rörelser till lite snabbare rytmer för att uppnå den perfekta blandningen av rörelser.

Fokus ligger inte på teknik utan endast på att ha roligt under passet vilket gör att vem som helst oavsett ålder och dansvana kan delt.  JALLABINA® på arabiska betyder "kom med oss" och alla är varmt välkomna. Målet med kursen är att främja din hälsa, både mentalt och fysiskt.

Upplägg
Kursen är i 6 veckor. Varje tillfälle är 2*45 minuter.

Ledare
Rebekka Sjögren är certifierad  JALLABINA®  instruktör som brinner för dans. Hennes dansbakgrund består av ett flertal olika stilar som Bollywood, reggeaton, orientalisk dans och dancehall för att nämna några. Glädjen dansen ger henne är obeskrivlig och hon ser fram emot att dela sin glädje med dig! 

Bra att veta
Klä dig mjukt, ta med inneskor och en vattenflaska.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dansa Jallabina.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Dansa Jallabina!