Visa kurser.se som: Mobil

Dansa Jallabina

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
12 timmar
2020-04-06 18:00
990 SEK

Kursbeskrivning

JALLABINA ® är ett nytt dans koncept som blandar musik och danssteg från mellanöstern med moderna inslag från bland annat pop, streetdance och reggeaton. Passet mixar mellan långsamma mjuka rörelser till lite snabbare rytmer för att uppnå den perfekta blandningen av rörelser.

Fokuset ligger inte på teknik utan endast på att ha roligt under passet vilket gör så att vem som helst oavsett ålder och dansvana kan delta!  JALLABINA ® på arabiska betyder "kom med oss" och alla är varmt välkomna. Med JALLABINA ® är målet att främja din hälsa, både mentalt och fysiskt.

 

För första gången kommer JALLABINA ® till Gävle så kom med oss och ta del av början på denna fantastiska resa i dansens värld!

Upplägg
Kursen är i 6 veckor. Varje tillfälle är 2*45 minuter.

Ledare
Rebekka Sjögren är certifierad  JALLABINA ®  instruktör som brinner för dans! Hennes dansbakgrund består av ett flertal olika stilar som Bollywood, reggeaton, orientalisk dans och dancehall för att nämna några. Glädjen dansen ger henne är obeskrivlig och hon ser fram emot att dela sin glädje med dig! 

Bra att veta
Klä dig mjukt och ta med en vattenflaska.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Dansa Jallabina.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Dansa Jallabina!