Kurser i Visma

Sveriges mest använda ekonomiprogram

Visma Spcs är ett ekonomiprogram för att hantera löpande bokföring, fakturering, redovisning, löner och annan administration. Kunskaper i programmet efterfrågas av både stora och små företag. Spar tid, läs en kurs i programmet Visma!
Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

Mer om Visma kurser

Visma SPCS utvecklas kontinuerligt för att tillfredsställa olika företags behov och effektivisera affärsverksamheter. Visma är uppdelat i olika paket som inriktar sig på att underlätta administrationen inom olika områden, till exempel Visma Fakturering, Visma Lön och Visma Bokslut. På senare tid har även nya paket tillkommit för att följa marknadens trender, såsom Visma Avendo Webshop och Visma Sms. Programmen kan användas för både PC och MAC.

Visma - bakgrund

Förkortningen SPCS står för Scandinavian PC Systems vilket var det tidigare namnet på det svenskgrundade företaget. Idag är Visma ett av Sveriges största mjukvaruföretag och programmen används av allt från medelstora företag och föreningar till utbildningsförbund och skolor. Vismas lösningar attraherar alla organisationer som efterfrågar ett bra affärssystem där ordning på administration och ekonomi är en förutsättning för att driva en effektiv verksamhet.

Jämför kurser