Boka din egen kursledare inom trädgård i Västerås

Medborgarskolan Mitt, i Västerås
Längd
14 timmar
Pris
5 995 SEK
Längd
14 timmar
Pris
5 995 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Boka din egen kursledare inom trädgård i Västerås

Njut av en helg i goda vänner eller familjs sällskap och samlas kring ert gemensamma trädgårdsintresse. Boka en kursledare inom trädgård!

Innehåll

Ha en kurs i din egen trädgård där du tillsammans med dina vänner och familj får fördjupade kunskaper inom ämnet.

Kanske har du satsat lite extra på din trädgård den senaste tiden och vill få tips på hur du kan komma vidare. Lär dig om hur du ska beskära dina träd och buskar samt om vilka växter som skulle trivas i din trädgård.

På kursen får du en chans att inspireras och entusiasmeras så att du kan njuta av din trädgård. Ett skapande arbete där materialet är levande och svarar på det du gör. Du får tips och idéer kring trädgårdars utformning och komposition. Här syns teman som trädgårdsskötsel från grunden, vilka växter fungerar var och hur får jag till en lättskött trädgård med mera. Kursen behandlar även viss beskärning av träd och buskar utifrån olika perspektiv. Du får också en genomgång av olika verktyg och säkerhet i den mån du behöver. Låt dig inspireras av din alldeles egna kursledare!

 Upplägg

Kursen genomförs en helg utomhus i din eller någon av dina vänner eller familjs trädgård.

Ni kommer överens med kursledaren om vilka datum som passar er bäst.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Kursledare

Lars-Håkan Engman är en van och mycket uppskattad kursledare med bred erfarenhet av trädgårdsskötsel inklusive träd- och buskbeskärning bland annat. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/Faktura

Du får en faktura skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan den kursstart du själv önskar.

Bra att veta

  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vänligen kontakta verksamhetsansvarig Linnéa Andersson via mejl på linnea.andersson@medborgarskolan.se för bokning och meddela  önskemål och förväntningar på kursen.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Boka din egen kursledare inom trädgård i Västerås och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.