Visa kurser.se som: Mobil

Hohoho! 🎅 Nedräkningen till jul har börjat! Det firar vi på kurser.se med en klurig jultävling. Läs mer här.

Babysim nybörjare söndagar 1140

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
9 timmar
1 170 SEK

Kursbeskrivning

Viktigt, anmälan skall vara i den vuxna personens namn och personnummer, skriv anhörig 2 namn och personnummer i notering för att kunna få 2 inpasseringsband. Är barnet yngre än fyra månader så anmäl dig till kursen "babybad"

Babysim nybörjare 4-14 månader (minst fyra månader från tänkt födelse)

För att det ska bli så bra som möjligt för barnet är det bäst om det är utsövt och mätt vilket inte alltid är så lätt att få att stämma med den tid man har att passa, men var bara lugn och ta det hela i barnets takt så kommer det att bli en underbar upplevelse för både barn och föräldrar.

Bra att veta
Inget bad 1/3

Vi har en liten teoriträff inför babysimslektionerna, där ni träffar ledaren, få lite information om babysimningen, ni kommer även att få se en babysimsfilm och ni får även tillfälle att ställa ev frågor ni har till ledaren, anmäl er på följande om ni vill närvara, denna träff är inte obligatorisk.
Skriv in noteringsfliken hur många som kommer.

Träffen är torsdagenden 16/1 kl 18.00,  på Viktoriaesplanaden 8B, Övik

Anmäl er på följande länk:
https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/forelasning-om-babysim-1167596/

Kursledare
Jessica Gard Timmerfors Jessica tog över Medborgarskolans baby och simkurser sommaren 2015 sedan hon flyttade till Örnsköldsvik från Stockholm för doktorandstudier inom kemi. Hennes vattenintresse började tidigt och hon har simtränat i cirka 10 år. Hon kan fortfarande nästan alla fyra simsätten även om fjärilstekniken saknar muskulaturen för att simmas korrekt. Efter några års uppehåll från bassängen blev saknaden för stor och hon började hon arbeta som simlärare och babysimsinstruktör. I dag har Jessica mer än 7 år erfarenhet av baby- och småbarnsim och strävar efter att varje barn självständigt skall lära känna vattnet genom övningar, sång och lek. Jessica är en van kursledare och i Stockholm har hon hållit både simkurser, kemiinspiration och matematikkurser. Hon har även hållit i nybörjarkurser i simning för vuxna. Skulle det vara av intresse så kontakta medborgarskolan så kanske kurser kan skapas.

Upplägg

Rehab bassängen har 32-34 gradigt vatten vilket är det som rekommenderas till små barn att bada i. Denna simskola är på nio träffar, varje träff är på 25 min.

Vid få anmälningar kan kursen eventuellt ändra tid eller gå parallellt med en snarlik kurs (babysim fortsättning). Sånger kommer då vara samma men övningarna olika beroende på vilken kurs du går.

Ange barnets för- och efternamn under Notering (rättstavat för diplom).

Denna kurs gäller i rehabpoolen den tid ni har anmält er på, vill ni bada i paradisbadet måste ni betala för det i receptionen (eller hämta ett band om ni har månadskort)

Är ni en ny deltagare kommer ert band ligga i en påse i receptionen (ta bara det band som har ert namn på). Har du gått kurs hos oss förut så blir kursen automatisk pålagt på ditt band.

Vi godkänner två deltagande vuxna per anmälan, och en anmälan gäller 1 barn, vid syskon gör två anmälningar (syskon över 1 år kan ej vara deltagare på babysim, men babyn kan vara deltagare på övriga kurser). Det går därför att registrera två band. Om ni vill ha två bad behöver du skriva den andra anhöriges fulla namn och personnummer under notering.

Banden är personliga och vid borttappade band debiterar paradisbadet 100kr. 

Vi kommer samla in barnets namn för diplom under kursen.

  • Barnet skall ha babybadbyxa på sig.
  • Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
  • Glöm ej hänglås

Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
Fakturan kommer med posten.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Babysim nybörjare söndagar 1140.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle


Recensioner
Bli den första att recensera Babysim nybörjare söndagar 1140!