Visa kurser.se som: Mobil

Babysim nybörjare

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
9 timmar
2021-04-11 10:25
1 170 SEK

Kursbeskrivning

För att det ska bli så bra som möjligt för barnet är det bäst om det är utsövt och mätt vilket inte alltid är så lätt att få att stämma med den tid man har att passa, men var bara lugn och ta det hela i barnets takt så kommer det att bli en underbar upplevelse för både barn och föräldrar.

Babysim nybörjare 4-14 månader (minst fyra månader från tänkt födelse)

För att det ska bli så bra som möjligt för barnet är det bäst om det är utsövt och mätt vilket inte alltid är så lätt att få att stämma med den tid man har att passa, men var bara lugn och ta det hela i barnets takt så kommer det att bli en underbar upplevelse för både barn och föräldrar.

Förkunskaper
Inga

Vi har en liten teoriträff inför babysimslektionerna, där ni träffar ledaren, få lite information om babysimningen, ni kommer även att få se en babysimsfilm och ni får även tillfälle att ställa ev frågor ni har till ledaren, anmäl er på följande om ni vill närvara, denna träff är inte obligatorisk.
Skriv in noteringsfliken hur många som kommer.

https://www.medborgarskolan.se/arrangemang-sok/forelasning-om-babysim-1167596/

 

Kursledare
Jessica Gard Timmerfors Jessica tog över Medborgarskolans baby och simkurser sommaren 2015 sedan hon flyttade till Örnsköldsvik från Stockholm för doktorandstudier inom kemi. Hennes vattenintresse började tidigt och hon har simtränat i cirka 10 år. Hon kan fortfarande nästan alla fyra simsätten även om fjärilstekniken saknar muskulaturen för att simmas korrekt. Efter några års uppehåll från bassängen blev saknaden för stor och hon började hon arbeta som simlärare och babysimsinstruktör. I dag har Jessica mer än 7 år erfarenhet av baby- och småbarnsim och strävar efter att varje barn självständigt skall lära känna vattnet genom övningar, sång och lek. Jessica är en van kursledare och i Stockholm har hon hållit både simkurser, kemiinspiration och matematikkurser. Hon har även hållit i nybörjarkurser i simning för vuxna. Skulle det vara av intresse så kontakta medborgarskolan så kanske kurser kan skapas.

Upplägg

Rehab bassängen har 32-34 gradigt vatten vilket är det som rekommenderas till små barn att bada i. Denna simskola är på nio träffar, varje träff är på 25 min.

Vid få anmälningar kan kursen eventuellt ändra tid eller gå parallellt med en snarlik kurs (babysim fortsättning). Sånger kommer då vara samma men övningarna olika beroende på vilken kurs du går.


Anmäl EJ i barnets namn utan anmälan MÅSTE vara i en vuxens namn.

  • Ange barnets för- och efternamn under Notering (rättstavat för diplom).
  • Bokning gäller bara i Rehab-bassängen den tid ni bokat in er i, vill ni vara i "Upplevelsedelen" måste ni betala för det i receptionen.
  • Passerkorten tar ni i reception på Paradisbadet strax innan badet, de ligger i ett kuvert markerat med er simtid, behåll passerkortet för alla 9 gånger.
  • Två kort per familj (1-2 vuxna per barn i bassängen). Syskon kan ej delta på babysim.
  • Barnet skall ha babybadbyxa på sig.
  • Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
  • Glöm ej hänglås.
  • Fakturan kommer med posten.

Anmäl EJ i barnets namn utan anmälan MÅSTE vara i en vuxens namn. Ange barnets för- och efternamn under Notering (rättstavat för diplom). Bokning gäller bara i Rehab-bassängen den tid ni bokat in er i, vill ni vara i "Upplevelsedelen" måste ni betala för det i receptionen. Passerkorten tar ni i reception på Paradisbadet strax innan badet, de ligger i ett kuvert markerat med er simtid, behåll passerkortet för alla 9 gånger. Två kort per familj (1-2 vuxna per barn i bassängen). Syskon kan ej delta på babysim. Barnet skall ha babybadbyxa på sig.

Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
Glöm ej hänglås.
Fakturan kommer med posten.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Babysim nybörjare.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Babysim nybörjare!

Liknande kurser