Visa kurser.se som: Mobil

Babysim fortsättning lördagar 0900

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
9 timmar
2021-04-10 09:00
1 170 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs vänder sig till dig som gått babysim nybörjare. Det är en fortsättning på nybörjarkursen. Syftet med kursen är att vår baby skall lära sig bli självständig i vattnet. Att deras handlingar avgör om de simmar framåt, hamnar i vattnet eller flyter på rygg.

Babysim fortsättning (5-15 månader)

Förkunskaper

Du skall ha gått nybörjarkursen

Kursledare

Jessica Gard Timmerfors Jessica tog över Medborgarskolans baby och simkurser sommaren 2015 sedan hon flyttade till Örnsköldsvik från Stockholm för doktorandstudier inom kemi. Hennes vattenintresse började tidigt och hon har simtränat i cirka 10 år. Hon kan fortfarande nästan alla fyra simsätten även om fjärilstekniken saknar muskulaturen för att simmas korrekt. Efter några års uppehåll från bassängen blev saknaden för stor och hon började hon arbeta som simlärare och babysimsinstruktör. I dag har Jessica mer än 7 år erfarenhet av baby- och småbarnsim och strävar efter att varje barn självständigt skall lära känna vattnet genom övningar, sång och lek. Jessica är en van kursledare och i Stockholm har hon hållit både simkurser, kemiinspiration och matematikkurser. Hon har även hållit i nybörjarkurser i simning för vuxna. Skulle det vara av intresse så kontakta edborgarskolan så kanske kurser kan skapas.

Övrigt

Vid få anmälningar kan kursen eventuellt ändra tid eller gå parallellt med en snarlik kurs (babysim nybörjare eller avancerat). Sånger kommer då vara samma men övningarna olika beroende på vilken kurs du går. 

Upplägg

Rehab bassängen har 32-34 gradigt vatten vilket är det som rekommenderas till små barn att bada i. Denna simskola är på nio träffar, varje träff är på 25 min.
 

Anmäl EJ i barnets namn utan anmälan MÅSTE vara i en vuxens namn. Ange barnets för- och efternamn under Notering (rättstavat för diplom).
Bokning gäller bara i Rehab-bassängen den tid ni bokat in er i, vill ni vara i "Upplevelsedelen" måste ni betala för det i receptionen.
Passerkorten tar ni i reception på Paradisbadet strax innan badet, de ligger i ett kuvert markerat med er simtid, behåll passerkortet för alla 9 gånger. Två kort per familj (1-2 vuxna per barn i bassängen).
Syskon kan ej delta på babysim.
Barnet skall ha babybadbyxa på sig.
Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
Glöm ej hänglås.
Fakturan kommer med posten.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Babysim fortsättning lördagar 0900.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Babysim fortsättning lördagar 0900!

Liknande kurser