Visa kurser.se som: Mobil

Babysim fortsättning lördagar 0900

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Örnsköldsvik
9 timmar
1 170 SEK

Kursbeskrivning

Denna kurs vänder sig till dig som gått babysim nybörjare. Det är en fortsättning på nybörjarkursen. Syftet med kursen är att vår baby skall lära sig bli självständig i vattnet. Att deras handlingar avgör om de simmar framåt, hamnar i vattnet eller flyter på rygg.

Babysim fortsättning (5-15 månader)

Viktigt, anmälan skall vara i den vuxna personens namn och personnummer, skriv anhörig 2 namn och personnummer i notering för att kunna få 2 inpasseringsband

Förkunskaper

Du skall ha gått nybörjarkursen

Kursledare

Jessica Gard Timmerfors Jessica tog över Medborgarskolans baby och simkurser sommaren 2015 sedan hon flyttade till Örnsköldsvik från Stockholm för doktorandstudier inom kemi. Hennes vattenintresse började tidigt och hon har simtränat i cirka 10 år. Hon kan fortfarande nästan alla fyra simsätten även om fjärilstekniken saknar muskulaturen för att simmas korrekt. Efter några års uppehåll från bassängen blev saknaden för stor och hon började hon arbeta som simlärare och babysimsinstruktör. I dag har Jessica mer än 7 år erfarenhet av baby- och småbarnsim och strävar efter att varje barn självständigt skall lära känna vattnet genom övningar, sång och lek. Jessica är en van kursledare och i Stockholm har hon hållit både simkurser, kemiinspiration och matematikkurser. Hon har även hållit i nybörjarkurser i simning för vuxna. Skulle det vara av intresse så kontakta edborgarskolan så kanske kurser kan skapas.

Upplägg

Rehab bassängen har 32-34 gradigt vatten vilket är det som rekommenderas till små barn att bada i. Denna simskola är på nio träffar, varje träff är på 25 min.
 
Bra att veta

Inget bad 29/2.

Denna kurs gäller i rehabpoolen den tid ni har anmält er på, vill ni bada i paradisbadet måste ni betala för det i receptionen (eller hämta ett band om ni har månadskort)

Är ni en ny deltagare kommer ert band ligga i en påse i receptionen (ta bara det band som har ert namn på). Har du gått kurs hos oss förut så blir kursen automatisk pålagt på ditt band.

 Vi godkänner två deltagande vuxna per anmälan, och en anmälan gäller 1 barn, vid syskon gör två anmälningar (syskon över 1 år kan ej vara deltagare på babysim, men babyn kan vara deltagare på övriga kurser). Det går därför att registrera två band. Om ni vill ha två bad behöver du skriva den andra anhöriges fulla namn och personnummer under notering.

Banden är personliga och vid borttappade band debiterar paradisbadet 100kr. 

Vi kommer samla in barnets namn för diplom under kursen

Barnet skall ha babybadbyxa på sig.
Barn som ej kan gå behöver inte duscha innan, dock viktigt att föräldrarna gör det (även håret).
Glöm ej hänglås.
Fakturan kommer med posten.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Babysim fortsättning lördagar 0900.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Babysim fortsättning lördagar 0900!