Är du trött på quick-fixes som inte fungerar? Lär dig konsten att utvecklas på ditt eget vis

Längd
14 timmar
Pris
1 950 SEK
Längd
14 timmar
Pris
1 950 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Är du trött på quick-fixes som inte fungerar? Lär dig konsten att utvecklas på ditt eget vis

Vill du börja träna, men kommer inte iväg? Eller är det svårt att komma i gång att röra på dig överhuvudtaget? Det är inte konstigt alls!


Vill du börja träna, men kommer inte iväg? Eller svårt att komma i gång att röra på dig överhuvudtaget?
Det är inte konstigt alls! Det är så vi skapades för ca 200 000 år sedan. En människa från den tiden som ser oss nu skulle tycka vi är galna som "tränar"
På den tiden, på savannen, så sparade vi på krafterna för att överleva och ha kraften att springa ifrån ett lejon.
Du behöver programmera om din hjärna och trampa upp en ny stig – din stig.
Kursen är för alla som vill hitta sitt eget varför, och för dig som vill förändra dina vanor kring bland annat hälsa och rörelse. Vi pratar även om konsten att utvecklas på ditt sätt. Allas egna sätt blir det rätta och finns ett rätt sätt för dig! 

Upplägg
Kursen är upplagd så att vi ses vid 7 tillfällen, 1,5h per sammankomst. Träffarna kommer innehålla föreläsningar med fakta, inspiration och konkreta verktyg. Vi kommer ha gruppsamtal, eget arbete och självklart se till gruppens behov i vad vi ska fylla träffarna med. Förslagsvis kan vi promenera och prata, vi kan yoga, dansa, mindfulness eller annan aktivitet vi kommer överens om inom ämnet.

Det här är inte en quick - fix kurs utan vi tar det i långsam takt och planerar för 2 tillfällen fram till jul och 5 tilltillfällen i januari – mars 2024
Att skapa förändring tar tid och det kan vara tufft. Därför är tanken med den här kursen att vi ska finnas där för varandra i denna förändringsprocess. Att ha ett mål och någon att dela resan med är en framgångsfaktor. Lättare att vara flera som peppar och stöttar varandra. Vi kommer kunna skriva till varandra på medborgaskolans plattform för kontinuerligt stöd. Så hjälps vi åt hela vägen!

Förkunskaper
Kursen är anpassad för vuxna

Kursledare
Madelene Glaad Klingvall är utbildad grundskolelärare och hälsoinspiratör. Hon driver sitt eget företag inom hälsa, där hon bl. a föreläser, arbetar som konsult inom arbetsmiljö  och erbjuder individuell coachning.

Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett brett utbud av kurser inom kropp och hälsa

Bra att veta
Datum för sammankomster kan komma att ändras i dialog med kursdeltagarna
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Är du trött på quick-fixes som inte fungerar? Lär dig konsten att utvecklas på ditt eget vis och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.