Är du nöjd med hur du mår & hur din kropp kan prestera?

Längd
7 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
21 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
7 timmar
Pris
795 SEK
Nästa kurstillfälle
21 april, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Är du nöjd med hur du mår & hur din kropp kan prestera?

Vill du ha en frisk, smärtfri och stark kropp med mycket ork och energi? Vill du ta del av banbrytande metoder för att optimera hälsan, kroppens balans och lära dig hur du kan skapa en stark, harmonisk och strålande version av dig själv?

Innehåll

Har du full koll på din kropp, din hälsa och kroppens alla funktioner, och att de är på topp? Välkommen till en revolutionerande kurs där vi kombinerar vetenskapen bakom kroppens naturliga reningssystem, lymfsystemet, med innovativa tekniker för kroppskorrigering.

Vill du lära dig att förstå vad som kan orsaka, och vad du kan göra med tecken och symptom som: Smärtor, stelhet, spänningar i nacke/axlar, magproblem, trötthet, inflammationer, dålig cirkulation, tung i kroppen, domningar, migrän, problem med bihålorna, hjärntrött, sömnproblem, stress, oro, hjärtklappning, svullnad, celluliter, karpaltunnelsyndrom, tinnitus, synrubbningar, frozen shoulder, ont i knän/fotleder, ryggsmärtor, diskbråck och mycket annat? Ja listan kan göras lång … 

Om något av ovan stämmer in på dig, eller om du vill veta mer, förebygga, eller stötta någon annan, kanske en djupdykning in i kroppens korrektion och lymfsystem kan ge nya insikter. Alla ovan beskrivna symptom kan bero på obalans i kroppens lymfsystem och obalanser i ditt skelett med nerver i kläm. Vi kommer göra en spännande resa in i kroppens hemliga vävnadsvärld och vi tittar på betydelsen av skelettets och nervers positionering för din hälsa. Vi kommer att utforska det fascinerande lymfsystemet som är vårt naturliga reningssystem som stöttar vår hälsa och välbefinnande och titta på innovativa tekniker för kroppskorrigering där vi frigör nerver och stöttar våra inre organ, ökar rörlighet och stärker total hälsa. Du hittar mer utförlig information om metoderna här. 

Upplägg

FÖRMIDDAG 

 • Introduktionsföreläsning om lymfsystemet
 • Grundövningar i självhjälp för lymfdränage
 • Du får börja att göra en hälsoinventering i ett eget material att ta med dig hem. 
 • Arbete i ditt personliga kursmaterial
 • Hjälp att jobba i materialet
 • Kortare fika med hälsoshot
 • En frågestund

LUNCH

EFTERMIDDAG

 • Introduktionsföreläsning om kroppens positioneringssystem
 • Korrektion och risker med nerver i kläm
 • Fika och fortsätt att arbeta i materialet
 • Prova på korrektionsövningar
 • Summera och avsluta dagen

Förkunskap

Ingen förkunskap behövs.

Kursledare

Mats Almström och Camilla Torsell.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Du får ett kompendium att arbeta i under dagen som du sedan får ta med dig hem. 

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
 • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
 • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
 • Kök med micro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Är du nöjd med hur du mår & hur din kropp kan prestera? och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.