Akvarell - Sveriges landskap året runt

Medborgarskolan Mitt, i Karlstad
Längd
14 timmar
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
23 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
14 timmar
Pris
1 600 SEK
Nästa kurstillfälle
23 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akvarell - Sveriges landskap året runt

Denna workshop är för dig som vill lära dig måla Sveriges landskap i akvarell, kursen kräver att du har en del erfarenheter i akvarell sen innan.

Innehåll
Vi går igenom landskaps måleri grunderna, valörkontrast, luftperspektiv, ljus effekter. Vi målar fyra olika motiv med svensk naturen i fokus. 

Upplägg
Kursen är lördag och söndag kl. 10:00-15:15

Kursledare
Kilskonstnären Olga Karlsson är en mycket uppskattad kursledare med många års erfarenhet av att hålla kurser i måleri i olika medier som akvarell, olja och akryl.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Deltagarna införskaffar kursmaterialet själv.  Du kommer få information innan kursstart om vilket material du behöver införskaffa om du redan inte har det. 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan har du en del förmåner du kan använda, exempelvis 6 procent rabatt hos Bokus och 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln. Mer om våra förmåner.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har stort utbud av kurser inom ateljé och hantverk, läs mer på www.medborgarskolan.se  eller kontakta oss så försöker vi hjälpa dig att hitta något som passar.

Bra att veta
Kom i oömma kläder. Kursen hålls i vår Ateljé på Vasagatan 8 i Karlstad.

Hos oss på Medborgarskolan är alla deltagare och ledare försäkrade under aktiviteten/kursen samt till och från aktiviteten/kursen. Lär mer på Olycksfallsförsäkring | Medborgarskolan

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akvarell - Sveriges landskap året runt och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.