Visa kurser.se som: Mobil

Akustisk gitarr - Parundervisning

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Östersund
9 timmar
1 495 SEK

Kursbeskrivning

"Det enda som är vackrare än en gitarr är två gitarrer" - Tonsättaren och pianisten Frederic Chopin.
Har du länge drömt om att kunna spela gitarr eller spelar du redan men vill utvecklas i ditt musicerande.? Gtarren är ett fantastiskt och mångsidigt instrument som gör sig lika bra i rock och pop som i klassisk musik, visa och jazz. Med bara tre ackord kan du kompa mängder av låtar, kan du fyra ackord så ligger världen för dina fötter!


Här spelar du i par med någon, syskon, förälder eller kompis. Perfekt för dig som inte vill spela själv men inte heller i en större grupp.

Innehåll och mål
Kursledaren anpassar innehåll och mål efter er spelnivå. Om du är nybörjare så börjar vi från början med enkelt ackord- och melodispel.

Upplägg
Undervisning två och två. Kursen omfattar 45 min per tillfälle, vi träffas en gång i veckan under 9 veckor.

Förkunskaper
Undervisningen anpassas till era förkunskaper. Kursen är lämplig både för nybörjare och den som har spelat lite längre.

Kursledare
Sebastian Olofsson är aktiv musiker, sångare och gitarrist och har varit kursledare hos oss sen många år tillbaka.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för.
Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Tillsammans med kursledaren kommer ni överens om ett lämpligt material att utgå ifrån. Kursledaren använder sig även av eget material. Du får gärna använda egen gitarr i undervisningen och för eget övande. Medborgarskolan har gitarrer att låna ut under lektionstid.

Tips på vidareutveckling
När du känner dig hemma i ditt gitarrspelande kan du dra ihop ett litet band och komma och repa i våra replokaler på Midgårdsgatan. Kontakta Medborgarskolans musikansvarige, Micael Svan, om du vill veta mer.

Bra att veta
Kurskostnaden avser en person.
Var vänlig uppge önskad dag och tid när du anmäler dig. Anger du flera olika alternativ så har du större chans att få en tid som passar. Medborgarskolan kontaktar dig sedan med ett förslag som du får ta slutlig ställning till. Ange gärna många telefonnummer (hem, arbete, mobil) samt e-post.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Anmäl dig till Medborgarskolans kurs, klicka på knappen ”Anmäl” i rutan till höger!

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akustisk gitarr - Parundervisning.

Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan, kurser, Gävle, Sundsvall, Östersund, Falun

Medborgarskolan Region Mitt

Medborgarskolan bedriver kursverksamhet över hela landet och engagerar varje år omkring en miljon deltagare i olika kurser och kulturaktiviteter. Medborgarskolan Region Mitt erbjuder kurser inom alla tänkbara områden, med lokalkontor i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sollefteå, Falun och Ludvika. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Recensioner
Bli den första att recensera Akustisk gitarr - Parundervisning!