Visa kurser.se som: Mobil

Aktiekurs - Bli en vinnare på börsen

Medborgarskolan Mitt
Kursinformation
Gävle
8 timmar
2022-05-22 09:30
500 SEK

Kursbeskrivning

Tillhör du dem som brukar köpa aktier när de är som dyrast och sälja när de är som billigast? Eller är du rent av en framgångsrik aktiesparare? Oavsett vilket har du möjlighet att ta del av Aktiespararnas heldagskurs Bli en vinnare på börsen.

Innehåll

Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare
Aktiespararnas framgångsrika investeringsfilosofi
Hur du bygger en lönsam aktieportfölj
Hur du sorterar fram potentiella vinnaraktier
Fundamental analys - svårt blir enkelt
Teknisk analys - grunder och det viktigaste

Upplägg

Kursen är under en dag, söndag.

Förkunskaper

Du bör ha gått på en grundkurs i aktiesparande.

Kursledare

Bo Holmberg är anställd på Aktiespararna för att hålla kurser/utbildningar och har drygt 30 års erfarenhet av aktier och fonder. Hållit kurser i drygt 20 år.

Det är något speciellt med våra kursledare! De delar med sig av sin kunskap på ett inspirerande och engagerat sätt i ämnet de brinner för. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Aktie- och fondhandboken. Boken beställer du själv via bokus.com. Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos Bokus, ange rabattkod medbo18.

Bra att veta

Om du vill kan du ta med dig din dator, då vi kommer att gå igenom Aktiespararnas analysprogram Hitta kursvinnare. För att ha nytta av datorn behöver du ha laddat ner programmet Hitta kursvinnare. Annars så är det bara att följa med på presentationen och ladda ner programmet när du kommer hem. Hitta kursvinnare är Aktiespararnas unika aktieanalysprogram och ett utmärkt hjälpmedel när det gäller att fatta beslut om aktieaffärer. Det är Sveriges mest använda analysprogram och innehåller allt du behöver för att göra bra aktieaffärer. Detta oavsett om du handlar aktier på kort eller lång sikt och om du gör många eller få aktieaffärer. Programmet finns i tre olika abonnemangstyper och för att komma fram till vilken variant som passar dig bäst kan du läsa mer om programmet här.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Aviavgift om 50 kr/avi from avi nr två tillkommer vid delbetalning.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Aktiekurs - Bli en vinnare på börsen.

Medborgarskolan Mitt

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mitt

Medborgarskolan Mitt

Drottninggatan 23
803 11 Gävle


Recensioner
Bli den första att recensera Aktiekurs - Bli en vinnare på börsen!