Akrylmålning i Nora

Längd
15 timmar
Pris
1 450 SEK
Längd
15 timmar
Pris
1 450 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Info om Akrylmålning i Nora

Drömmer du om att måla? Här har du chansen att få ta del av de viktiga baskunskaperna du behöver eller utvecklas där du är i ditt måleri. Att måla är en underbar hobby som passar många!

Innehåll
Att måla i akryl är roligt och enkelt. En vattenlöslig, luktfri och snabbtorkande färg som kan varieras i det oändliga med hjälp av fantasin. Den här kursen passar både nybörjare och de med lite erfarenhet. Varje sammankomst innehåller teori och praktiska övningar. Du upptäcker material, färgblandning, bildkomposition, att skapa ljus, skugga, volym, struktur och perspektiv. Vi har studieplan för varje tillfälle med du kan också få vägledning i ditt måleri på den nivå du är på  och i det projekt du själv väljer att skapa. 

Upplägg
Kursen omfattar 3 x 45 min per tillfälle, vi träffas 5 gånger. Med chans till förlängning enl ök. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Kursledare
Marlou Jaspers har sedan barnsben intresserats av realistiskt måleri och på senare år jobbat främst med magisk realism/surrealism i olja. Hennes konst går hand i hand med naturen, som står i centrum i Marlous skapande. Ibland lyfter hon viktiga frågor gällande miljön samt människans relation till naturen, och ibland med en mer lättsam approach och pusslar ihop porträtt av djur och dess oväntade likheter. I dagsläget är Marlou konstnär på heltid och fokuserar till större del på utställningar, beställningsjobb samt undervisande i konst. Hon strävar även efter att nå ut med sin konst mer internationellt vilket är ett av målen med hennes mobila ateljé i sin lilla campervan som hon stundvis bor i. 
Du kan läsa mer om hennes konst och om mig på www.marloujaspersart.com eller på @MarlouJaspersArt på Instagram eller Facebook.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterial köps av deltagaren.

Materiallistan ta med till kurs:
Måla med akryl
Akrylfärgsset
Penslar för akrylmåleri, duk uppspänd på kilram eller tejpad på pannå
Engångstallrikar( används som palett) 

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 5 % rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta ditt lokalkontor för att få rabattkoden.

Tips på vidareutveckling
Medborgarskolan har ett stort utbud av Ateljé och Hantverkskurser, upptäck vårt kursprogram för att hitta något annat som verkar spännande.

Bra att veta
Tag med förkläde eller ha oömma kläder.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akrylmålning i Nora och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.