Inga recensioner än

Akrylmåleri

Längd
24 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 895 SEK
Nästa kurstillfälle
3 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Utveckla ditt kreativa och unika uttryck i akrylmålning.

Innehåll

Kursen anpassas efter gruppens intressen och kunskapsnivå för att hitta målarglädje i gruppen. Du väljer själv om du vill öva på dagens uppgift eller om du hellre vill måla fritt. Kursen lägger stor vikt vid att utveckla ditt kreativa och unika uttryck. Det finns möjlighet till individanpassad guidning från kursledaren.

Upplägg

 • Vi träffas en gång i veckan.
 • 8 tillfällen. 
 • 3 studietimmar á 45 minuter per tillfälle.

Förkunskap

Ingen förkunskap krävs. Kursledaren anpassar undervisningen efter gruppen.

Kursledare

Mehran Mahdavi är konstnär och grafisk formgivare. Bosatt och verksam i Gävle sedan 20 år tillbaka. Han har i många år arbetat som kursledare i teckning och måleri.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Du köper själv heltäckande akrylfärg (röd, gul, blå o vit), penslar i olika storlekar, duk i valfritt format samt målarmedium för akrylfärg. Materialet köper du hem när du fått en kallelse från oss att kursen verkligen blir av.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10% rabatt hos Akademibokhandeln och 6% rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Välkommen till oss

 • Våra lokaler ligger centralt i Gävle.
 • Avstånd till lokal- och regionalbussar 200 m, tågstation 350 m.
 • Parkeringar och parkeringshus finns runt omkring våra lokaler.
 • Kök med mikro, kyl, frys, vattenkokare och kaffemaskin finns.

Bra att veta

 • Kursstart kan komma att ändras och att startdatum är preliminärt. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart.
 • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
 • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell.

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

3 oktober, 2023

 • Kurs
 • Gävle

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Akrylmåleri och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mitt
Drottninggatan 23
803 11 Gävle

Välkommen till Medborgarskolan! Medborgarskolan är ett studieförbund med humanistisk värdegrund, som sätter viljan att lära först. Vi är ett av landets största studieförbund och erbjuder kurser för alla inom ett stort antal områden - både fysiska kurser och distanskurser. En...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mitt

Highlights