Visa kurser.se som: Mobil

Yoga för seniorer

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Enköping
12 timmar
2021-09-24 10:00
995 SEK

Kursbeskrivning

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll
Yoga på stol har sin grund i Hathayogan, som sen gjorts om för att passa att utövas på stol. Du väljer själv om du vill utöva yogan sittandes på en stol, stående eller sittandes på yogamattan. Vi arbetar med mjuka rörelser, samt med andning och avslappning.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i sex veckor med 1,5 timme per tillfälle. Efter varje tillfälle finns tid för frågor och reflektioner.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare
Kursledare är Anna Mård. Anna har praktiserat Hathayoga i flera år, och gått flertalet olika yogautbildningar. Anna har 200 TT i yogaalliance och ser fram emot att dela med sig av sina kunskaper på denna kurs.

Kursmaterial
Tänk på att ha sköna kläder. Ha gärna med en vattenflaska.

Kallelse/Faktura Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på malardalen@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Yoga för seniorer.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Yoga för seniorer!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner