Visa kurser.se som: Mobil

Turkiska nybörjare (Västerås)

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
20 timmar
2019-09-26 18:45
1 500 SEK

Kursbeskrivning

Innehåll
Turkiska för nybörjare vänder sig till dig som aldrig har läst språket tidigare. Det är första steget mot målet att kunna göra sig förstådd och förstå vad andra säger på turkiska. Du kommer att få grundläggande kunskaper i grammatik och hör- och läsförståelse. Redan från början tränar vi att använda vardagsspråk så mycket som möjligt.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Efter avslutad kurs erbjuder vi möjlighet att boka plats på kommande fortsättningskurs. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Förkunskaper
Denna språkkurs är en nybörjarkurs i turkiska och vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av språket.

Kursledare
Dina Zakaria Jalal har turkiska som modersmål och har erfarenhet av att arbeta både som språklärare och översättare. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Kurslokal
OBS! Kursen går i våra lokaler på Skivfilargränd 4 i Västerås. (Kopparlunden)

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Turkiska nybörjare (Västerås).

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Turkiska nybörjare (Västerås)!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner