Visa kurser.se som: Mobil

Teater för vuxna - nybörjare

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
12 timmar
2020-01-26 17:00
1 795 SEK

Kursbeskrivning

Vår nybörjarkurs i teater passar alla som är sugna på att prova på teater. Öka din trygghet och färdighet i att stå på scen och i att improvisera. Tillsammans har vi kul med teater där är allt möjligt!

Innehåll och upplägg

Vi arbetar på ett kreativt och roligt sätt med improvisationer, kroppsspråk och röstövningar. Genom övningarna släpper du fram dina kreativa resurser och idéer och stärker din trygghet och förmåga att agera inför en publik. Du får färdigheter som du inte bara kan använda på scenen utan även i andra sammanhang i livet.
 
Kursledaren coachar och ger dig genom olika övningar verktyg du behöver för att utveckla skådespelaren inom dig.

Eventuella lov och uppehåll bestäms i samråd mellan kursledare och deltagare.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på kursen. För att delta i vår vuxengrupp bör du vara 15 år eller äldre.

Kursledare

Sandybell Ryytty är utbildad lärare och arbetar även som skådespelare och författare. På fritiden rider Sandybell och hon brukar även springa ute på landsvägarna nära hennes hus. Hon är empatisk, mångsidig och bidrar med kreativitet och humor för att lätta upp stämningen. Det ska vara roligt att lära sig teater.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta

Ta på dig kläder du kan röra dig bra i.

Sista anmälningsdag sker cirka en vecka innan kursstart. Efter detta datum skickas kallelse/faktura ut om kursen är startklar med tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teater för vuxna - nybörjare.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teater för vuxna - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner