Visa kurser.se som: Mobil

Speedkurs: Filtnålning

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
3 timmar
2019-12-11 18:45
395 SEK

Kursbeskrivning

Nyhet! En speedkurs är för dig som är nyfiken att lära dig något nytt och vill fördjupa dig i ett ämne på relativt kort tid. En speedkurs är fortfarande lika rolig och kvalitativ som våra längre kurser men på jämförelsevis kortare tid.

Filtnålning, nålfiltning, nåltovning, torrtovning – kärt, ungt barn har många namn! Välkommen på en speedkurs för att upptäcka denna relativt nya teknik. Med bara dagarna kvar till julafton kan detta bli ett perfekt tillfälle att tillverka din egna julklapp!

Innehåll och upplägg
Detta är en speedkurs, vilket innebär att kursen bara går under ett tillfälle (3x45 minuter). Genomgångar och övningar varvas med eget praktiskt arbete.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare
Karin Oswald är självlärd filtnålare och har experimenterat med olika material och tekniker i sexton år. Exempel på hennes verk finns på hemsidan Cariad.se och på facebook: cariad.se. 

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursavgiften.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Bra att veta
Medborgarskolan bjuder på kaffe och te.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Speedkurs: Filtnålning.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Speedkurs: Filtnålning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner