Visa kurser.se som: Mobil

Speedkurs: Akustisk gitarr grund ungdom/vuxen

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
1 timme
2019-12-12 18:00
195 SEK

Kursbeskrivning

NYHET! En speedkurs är för dig som är nyfiken på att lära dig något nytt och vill fördjupa dig i ett ämne på kort tid. En speedkurs är fortfarande lika rolig och kvalitativ som våra längre kurser men på jämförelsevis kortare tid.

Lär dig spela gitarr på 45 minuter! Gitarren är ett perfekt kompinstrument och med bara ett par ackord kan du spela många välkända låtar. Kursen fokuserar på det allra mest grundläggande kunskaper du behöver veta för att spela gitarr.

Innehåll och upplägg
Kursen är endast ett tillfälle på 45 minuter där du får lära dig fyra grundackord, enkel musikteori och kanske även kunna spela en melodi på slutet!

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Medtag egen gitarr. Det finns lånegitarrer. Ange i din bokning om du behöver låna en gitarr.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik. Kursledare Peter Forsberg är professionell gitarrist med många års erfarenhet inom musikbranchen.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart. Vill du delbetala kursavgiften? Uppge i meddelandefältet när du gör anmälan att delbetalning önskas.


Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Speedkurs: Akustisk gitarr grund ungdom/vuxen.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Speedkurs: Akustisk gitarr grund ungdom/vuxen!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner