Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Enköping
20 timmar
2019-10-29 18:30
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Spanska talas som modersmål av 386 miljoner människor världen över och är därmed ett av världens största språk. Kanske planerar du att boka en resa till Spanien och vill kunna använda dig av spanska fraser på restaurangen, i mataffären eller i samtal med andra som pratar spanska. Eller är du kanske bara intresserad av att lära dig ett nytt språk, oavsett vad är denna kurs i spanska något för dig.

Innehåll
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Du har läst spanska tidigare, börjar få grepp om språket och kan uttrycka dig ganska bra. 

Upplägg
Med kurslitteraturen som stöd arbetar du med övningar av olika slag och tränar på att använda vardagsspråket så mycket som möjligt. Kursen går en gång i veckan i tio veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du har läst språket i sex-sju terminer eller har förkunskaper motsvarande nivå A2+. Känner du dig ändå osäker på vilken nivå du ska välja, ta hjälp av Europarådets nivåskala som finns på vår hemsida och bedöm själv dina språkkunskaper. Du kan göra ett nivåplaceringstest direkt här på webben på: www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Mats gick kurs i spanska på Medborgarskolan år 2001. Sedan dess har han utvecklat sina kunskaper via 2-åriga studier på Komvux samt flera resor till Kuba och Spanien där han studerat både spanska och salsa. Mats har arbetat som kursledare på Medborgarskolan sedan 2010.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kurslitteratur
Materialet vi använder är Caminando 4, fjärde upplagan, ISBN: 9789127449497. Kurslitteratur ingår inte i kursavgiften, beställ boken så snart du har fått din kallelse.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kurslokal
Kurslokalerna på Kungsgatan 13 är en trappa upp, tillgång till hiss och parkering finns längs Kungsgatan.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Nivåskalan är indelad i 6 steg. Den lägsta nivån är A1. På denna nivå har du ytterst begränsade kunskaper och är näst intill nybörjare.
På nivå A2 har du fortfarande relativt lite kunskaper. På nivå B1 börjar du få grepp om språket och du kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang. Goda kunskaper har du när du befinner dig på nivå B2. Nivåerna C1 och C2 är båda avancerade. Befinner du dig på dessa nivåer har du ofta studerat språket på universitetet eller motsvarande. Du talar och skriver språket obehindrat.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska B1.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska B1!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner