Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Strängnäs
16 timmar
2019-09-23 17:00
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Spanska talas som modersmål av 386 miljoner människor världen över och är därmed ett av världens största språk. Kanske planerar du att boka en resa till Spanien och vill kunna använda dig av spanska fraser på restaurangen, i mataffären eller i samtal med andra som pratar spanska. Eller är du kanske bara intresserad av att lära dig ett nytt språk, oavsett vad är denna kurs i spanska något för dig.

Innehåll
En kurs för dig som läst sex terminer eller har motsvarande förkunskaper. På kursen varvar vi praktik och grammatik med stöd och hjälp av kurslitteraturen. Under kursen kommer du att fortsätta att utveckla:

• Användbara uttryck
• Att berätta om dig själv
• Grundläggande spansk grammatik

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i 8 veckor, samma dag och tid. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans i gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle.

Förkunskaper
Du har läst spanska sex terminer eller har motsvarande förkunskaper. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest

Kursledare
Inga Grönberg är en omtyckt och duktig kursledare på Medborgarskolan. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. I kursen använder vi oss av böckerna Por Supuesto: Primer paso, textbok 1 (ISBN: 9789121183922) och Por Supuesto, Övningsbok 1 (ISBN: 9789121183939). Böckerna kan du beställa på www.bokus.com och www.adlibris.com, beställ boken när du har fått din kallelse.

Rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln
När du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln.
Läs mer om hur du gör för utnyttja din rabatt på: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Spanska A2+.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Spanska A2+!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner