Inga recensioner än

Sommarkurs utomhus! Akustisk gitarr för alla V29

Längd
10 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juli, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 050 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juli, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Letar du efter en rolig aktivitet att göra under sommarlovet? Vill du lära dig att spela alla dina favoritlåtar? I den här sommarkursen ses vi utomhus och lär dig något nytt!

Innehåll
Den här gitarrkursen är en nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna i gitarrspel och ackord till populära låtar. Kursen varvar teori och praktik och du får inledningsvis lära dig hur du ska sitta och hålla i gitarren och hur du stämmer gitarren. Du får också lära dig melodispel, olika kompstilar och de vanligaste ackorden.

Kursen planeras att hållas utomhus i Cirkusparken (Vallbydungen), Fålhagen i Uppsala. Vi möts då vid ingången till Medborgarskolan som ligger på Bergsbrunnagatan 20, en kvart innan kursstarten. Vid dåligt väder är vi inne i Medborgarskolans lokaler. Kursledaren kommer bestämma när ni träffas. 

Upplägg
Kursen pågår vecka 29. På måndag - fredag, samma tid mellan kl 17 och kl 18:30, 5 tillfällen totalt. Varje tillfälle är på 90 minuter. Vi träffas i liten grupp upp till 6 deltagare för kunna garantera god pedagogik och för att skapa optimala förutsättningar för inlärning.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs, den här kursen är för dig som är nybörjare. Kursen är för alla åldrar.

Kursledare
Kursledare är Oliver Steinvall. Han har tidigare läst musikteori på Uppsala universitet och ska till hösten påbörja sitt andra år på musiklärarutbildningen på Örebro musikhögskola. En omtyckt och duktig kursledare på Medborgarskolan. Vår ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom pedagogik.

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Bra att veta
Du kan med fördel ta med din egen gitarr, men vi har även ett antal gitarrer att låna ut vid behov. Skriv i noteringsfältet vid anmälan om du tar med egen gitarr eller behöver låna en.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 juli, 2023

  • Kurs
  • Uppsala

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs utomhus! Akustisk gitarr för alla V29 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mälardalen
Bergsbrunnagatan 20
75323 UPPSALA

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights