Inga recensioner än

Sommarkurs: Teater för ungdom 13 - 19 år

Längd
8 timmar
Pris
765 SEK
Nästa kurstillfälle
26 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
8 timmar
Pris
765 SEK
Nästa kurstillfälle
26 juni, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Längtar du efter mer glädje och lekfullhet i ditt liv?

Kursen vänder sig till nybörjare och är till för dig som vill prova på och lära dig mer om skådespeleri och improvisationsteater! Fokus ligger på samarbete, kreativitet, fysiskt uttryck och röstteknik. Önskar du att du var mer självsäker och vågade vara mer spontan? Då är detta kursen för dig!

Innehåll
I denna kurs kommer du att få lära dig grunderna inom skådespelarteknik. Under kursens gång kommer du att utvecklas inom improvisation, röstteknik samt fysiska uttryck och fokus. Med hjälp av övningarna släpper du fram dina kreativa resurser och lär dig att genomföra dem utan rädsla och osäkerhet. Du får färdigheter som du inte bara kan använda på scenen utan även i andra sammanhang i livet.

Upplägg
Kursen hålls i Medborgarskolans stora, ljusa spegelsal på Ekeby Bruk 2N under fyra dagar på måndag - torsdag. Samma tid kl 16.00-17.30, 1 h 30 min (2 studietimmar) per tillfälle. 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs på den här kursen, alla är välkomna!

Kursledare
Ann-Sofie Fredriksson har flera års utbildning i skådespelarträning och arbetat som teaterlärare på en Kulturskola sedan 6 år tillbaka. Hon anser bidrar till att skapa en trygg atmosfär där ni ska ha kul tillsammans och släppa loss er kreativitet! Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Till kursen behövs inget kursmaterial. Tänk på att bära bekväma kläder så att du kan röra dig fritt.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Här kan du läsa mer om hur du gör för att delbetala: Köpvillkor/ allmänna villkor för kurs hos Medborgarskolan | Medborgarskolan

Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

26 juni, 2023

  • Kurs
  • Uppsala

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs: Teater för ungdom 13 - 19 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mälardalen
Ekeby Bruk, Ingång 2 N
75263 UPPSALA

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights