Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Uppsala
8 timmar
2023-06-04 10:00
800 SEK

Kursbeskrivning

Smidessöndag på Medborgarskolans Hantverkscentrum! Här har du som silversmidesdeltagare möjlighet att få en heldag i silversmidesverkstaden tillsammans med en kursledare och jobba färdigt med påbörjade projekt.

Innehåll

Välkommen till smidessöndag, en heldag i silversmide där du som deltagare har möjlighet att avsluta eventuella projekt som inte hunnits med under tidigare kurser. Under det här tillfället ska inga nya projekt påbörjas. En kursledare finns på plats under hela dagen och är behjälplig med alla möjliga frågor.

Smidessöndagen kommer erbjudas en gång i månaden och du anmäler dig till varje smidessöndag separat. 

Upplägg

  • Smidessöndagen omfattar 8 x 45 minuter. Du väljer själv om du vill vara med under hela dagen eller endast några timmar. Du betalar oavsett för en plats hela dagen.
  • För att smidessöndagen ska komma igång behövs minst 5 deltagare anmälda.
  • Vi ses i våra lokaler på Ekeby Bruk 4G.

Förkunskap

För att gå på smidessöndagen ska du ha gått en kurs tidigare och ha ett påbörjat projekt som du vill avsluta. Här kan du inte starta nya projekt utan endast jobba klart med påbörjade projekt.

Kursledare

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial finns att köpa på plats och faktureras i efterhand. Du kan också ta med dig eget material om du önskar.

Rabatter

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Bra att veta

  • Kursstart kan komma att ändras och alla startdatum är preliminära. Observera att du alltid får en kallelse innan kursstart. 
  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.
  • Vi håller till i våra hantverkslokaler på Ekeby Bruk 4G. Här finns mikro och kylskåp. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te. Gå gärna med i Facebook-gruppen ”Medborgarskolans Hantverkscentrum på Ekeby Bruk”, där du kan se och lägga upp bilder för inspiration. OBS: för kundtjänstärenden, kontakta Medborgarskolan direkt
  • Det är bra att ha oömma kläder under kursen, eller ta med ett förkläde.
  • Är du gravid? På denna kurs kommer du i kontakt med olika kemikalier, och vi avråder därför dig som är gravid att delta i kursen.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Smidessöndag.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan Mälardalen

Ekeby Bruk, Ingång 4 G
75263 UPPSALA

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Smidessöndag!

Arrangörsrecensioner
(4,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner