Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Uppsala
3 timmar
2019-10-24 18:45
295 SEK

Kursbeskrivning

Nyhet! En speedkurs är för dig som är nyfiken att lära dig något nytt och vill fördjupa dig i ett ämne på relativt kort tid. En speedkurs är fortfarande lika rolig och kvalitativ som våra längre kurser men på jämförelsevis kortare tid.

Speedkurs i serieteckning! Lär dig teckna en egen seriefigur på bara två timmar!

Innehåll och upplägg
Detta är en speedkurs, vilket innebär att kursen bara går under ett tillfälle (3x45 minuter). Genomgångar och övningar varvas med eget praktiskt arbete.

På den här kursen går vi igenom grunderna för serietecknande samt vad man kan tänka på då man designar sin egen seriefigur. Du kommer få en del användbara tips och tillfälle att praktisera dem.

Förkunskaper
Kursen anpassas utifrån deltagarnas olika förkunskaper så alla är varmt välkomna.

Kursledare
Kalle Landegren är serietecknare och illustratör. Han har gått Serie- och bildberättarprogrammet vid Högskolan i Gävle och Berättande animerad film vid Stockholms dramatiska högskola. Kalle har bland annat medverkat i tidningar så som Rocky Magasin, Galago och Comic Royale.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår i kursavgiften.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Serieteckning.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Serieteckning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner