Visa kurser.se som: Mobil

Sång enskild undervisning 5x30 minuter HT19

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Enköping
5 timmar
1 800 SEK

Kursbeskrivning

Enskild sångundervisning!

Har du alltid drömt om att sjunga och vill lära dig på riktigt? Kanske du redan sjunger men vill ta din sång till en ny nivå? Slå slag i saken och ge dig själv en chans till musikalisk utveckling! Med enskilda lektioner ligger fokus på dig och din sång och du lär dig en god, hälsosam och hållbar sångteknik. Ta steget ut i rampljuset!

Innehåll
Individuell undervisning i sång från nybörjare till avancerad nivå. Tillsammans med en sångpedagog utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. För nybörjare ligger fokus på grundläggande sångteknik, såsom andning, stöd och tonplacering. För dig som sjungit förr erbjuds hjälp för att stärka stödet, behärska koloraturteknik och att komma upp på höjden, förhindra kläm i strupen och effektivisera andningen. Undervisningen anpassas individuellt för att du ska utvecklas i din egna takt anpassad efter din nivå.

Upplägg
Lektionerna sker enskilt med en sångpedagog fem veckor i rad, samma dag och tid. Lektionstiden är 30 minuter men om du önskar längre lektioner finns det möjlighet att boka dubbellektioner. Undervisningen sker på eftermiddagar och kvällar men inte under lov och på röda dagar. Om du har önskemål på dag och tid, uppge det vid anmälan.

Start v. 45!

Undervisningen kommer gå på onsdagar, torsdagar eller fredagar.

Förkunskaper
Du behöver inte ha sjungit eller tagit sånglektioner tidigare för att ta enskilda lektioner hos oss. Undervisningen anpassas efter dina önskemål och behov. Därför passar denna undervisningsform både dig som är helt nybörjare och dig som vill utvecklas och utmana dig själv.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Bra att veta
Efter anmälan blir du kontaktad via mail för att bestämma tid och dag för undervisningen. Det är därför viktigt att du anger en korrekt mailadress vid anmälan.
Om du har fått förhinder och inte kan komma på en lektion ber vi dig meddela detta 24 timmar innan planerad lektion. Vid senare återbud räknas lektionen som förbrukad.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Sång enskild undervisning 5x30 minuter HT19.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Sång enskild undervisning 5x30 minuter HT19!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner