Språkkurs i portugisiska

Olá! Vill du lära dig portugisiska?

Portugisiska är ett världsspråk som är väldigt vackert och är nära släkt med spanskan. Portugisiska har två stora dialekter; brasiliansk och europeisk portugisiska. Här finns språkkurser i portugisiska för både nybörjare och erfarna.
Visar 1-8 av 8 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-8 av 8 träffar

Som många andra språk så härstammar portugisiska från latin. Portugisiska talas av ungefär 240 miljoner människor ibland annat Portugal, Brasilien och Angola. I och med det är portugisiska det sjätte största språket i världen. Faktum är att majoriteten av befolkningen i Sydamerika talar portugisiska. Så om du planerar en resa till Sydamerika kan det vara bra att lära sig lite portugisiska för enklare göra sig förstådd och få en helt annan kontakt med befolkningen till skillnad från om du bara talar engelska.

Språkkurser i portugisiska

En kurs i portugisiska är uppbyggd med både skriv- och talövningar och det kan ibland krävas en del hemmastudier mellan lektionerna. Ofta ligger fokus i språkkurserna på att tala portugisiska tillsammans läraren och andra kursdeltagare. Grammatiken lär dig förstå hur språket är uppbyggt och är en förutsättning för att du ska kunna bygga dina egna meningar. För varje språkkurs som du hittar i listan här ovan kan du läsa mer om kursens innehåll, målgrupp, startdatum och pris. Behöver du mer information om en specifik kurs ber vi dig skicka en intresseanmälan till respektive arrangör.  

Jämför kurser
Internationella Skolorna

Kombinera språkstudier med spännande aktiviteter utomlands. Internationella Skolorna erbjuder härliga språkresor för dig som vill uppleva en ny kultur, träffa nya människor och lära dig ett nytt språk. 

Läs mer