Visa kurser.se som: Mobil

Portugisiska A1 (brasiliansk) (Eskilstuna)

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Eskilstuna
16 timmar
2019-10-10 17:00
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Ska du besöka något av de nio länderna i världen där man talar portugisiska? Nyfiken på karneval, bossa-nova och capoeira från Brasilien, fado och portvin från Portugal, morna från Kap Verde eller bara sugen på att besöka stränderna i den tropiska värmen? Välkommen på kurs i portugisiska!

Innehåll
En kurs för dig som läst en termin portugisiska eller har motsvarande förkunskaper. På kursen varvar vi praktik och grammatik med stöd och hjälp av materialet som ledaren tar fram. Vi lär oss brasiliansk portugisiska.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid och omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle. Eventuella lov/uppehåll bestäms i samråd mellan ledare och deltagare. Efter avslutad kurs finns möjlighet att fortsätta läsa en fortsättningskurs. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp att hitta rätt nivå.

Förkunskaper
Du har läst en termin portugisiska eller har motsvarande förkunskaper.

Kursledare
Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället.

Kurslokal
OBS! Kursen går i våra lokaler på JA Selanders Gata 1 i Eskilstuna.

OBS!
Kursen är en halvdistanskurs. Detta innebär att ni deltar i kursen via videolänk från vår studielokal. Vi hjälper givetvis till med det praktiska kring uppkoppling med mera.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Portugisiska A1 (brasiliansk) (Eskilstuna).

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Portugisiska A1 (brasiliansk) (Eskilstuna)!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner