Inga recensioner än

Officepaketet – Offertförfrågan för företag

Längd
1 timme
Pris
1 500 SEK
Längd
1 timme
Pris
1 500 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Behöver din personal stärka sin kompetens inom Officepaketet? Denna utbildning passar små som stora företag som vill satsa på att utveckla sina anställda att använda bland annat Excel, Word, Powerpoint och Outlook på en grundläggande eller mer avancerad nivå. Vi skräddarsyr kursen efter era era behov!

Vi har genom åren utbildad många medarbetare i både små och stora företag.

Innehåll

Vi kommer att gå igenom grunderna i  Excel, Word, PowerPoint samt Outlook så att du/ni känner dig trygg i hanteringen av programmen. 

Efter utbildningen är målet att du ska kunna skapa professionella texter i Word. Du ska kunna utforma enklare budget och diagram i Excel samt kunna skapa animerade bildspel och presentationer i PowerPoint.

Upplägg

Vi skräddarsyr och anpassar upplägget efter er verksamhet. Priset som anges är endast ett riktpris/timme (60min) och gäller vid en deltagare. Kontakta oss för offert. 

Hur många utbildningstimmar just du/ni behöver är helt beroende på mål och ingångsnivå. Oavsett vilka utbildningsbehov ert företag har kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning. Våra företagsutbildningar utgår alltid från nivå, behov och mål. Innan vi inleder en utbildning börjar vi alltid med behovsanalys och först därefter planeras utbildningsupplägg och innehåll.

Kontakta oss via anmälningsformuläret nedan, så hör vi av oss. 

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper inom ämnet.

Utbildare

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Utbildningsmaterial

Kostnad för eventuell litteratur tillkommer och bestäms innan utbildningens start.

Utbildningslokal

Kursen hålls i första hand hos er, men vid behov kan den även hållas i våra lokaler. 

Kallelse/Faktura

Du får en faktura skickad till angiven e-postadress efter att vi kommit överens om upplägg och estimerat tidsåtgången. 

Bra att veta

  • Läs mer om delbetalning eller om våra allmänna villkor.
  • Vid frågor, funderingar eller specifika behov, tveka inte att kontakta oss.

Visste du att?

Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Medborgarskolan och folkbildning

Folkbildning skapar vi tillsammans i studiecirklar som drivs framåt genom kunskapsutbyte. Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar eller på distans och den enskilde deltagaren kan påverka cirkelns upplägg och innehåll efter demokratiskt inspirerad modell. 

Medborgarskolan är ett humanistiskt studieförbund som ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. Vi har en bred verksamhet och samarbete med föreningar och organisationer inom många olika ämnen. 

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Officepaketet – Offertförfrågan för företag och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mälardalen
Bergsbrunnagatan 20
75323 UPPSALA

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights