Visa kurser.se som: Mobil

Möbeltapetsering

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
16 timmar
2019-11-09 09:00
1 995 SEK

Kursbeskrivning

Har du en gammal stol, karmstol eller enklare fåtölj som behöver ny stoppning och/eller nytt tyg? Under en intensiv helg har du möjlighet att klä om din egen möbel och lära dig olika tillvägagångssätt.

Innehåll
Du arbetar med en egen möbel och använder den som utgångspunkt för att förnya eller förbättra. Du lär dig relevanta tekniker och får tips och trix. Vi arbetar med traditionella material och lär oss om möbelhistoria, stil och form samt gör tygberäkningar.

Upplägg
Kursen går under en intensiv helg och omfattar 8 x 45 min per sammankomst. Arbetet sker självständigt med handledning av kursledaren.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Märta Bring har lång erfarenhet av att hålla kurser i möbeltapetsering och är aktiv inom sitt yrke. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig den möbel som du vill arbeta med samt det tyg som du vill använda till omklädnad. Verktyg finns att låna i kurslokalen.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Kursen hålls hos Luthagens Möbelateljé på Kyrkogårdsgatan 39. Ta med egen lunch. Kursledaren finns behjälplig innan kursstart för tygberäkning och för hjälp med val av lämplig möbel. Vid frågor kontakta Märta Bring dagtid: tfn 018-53 22 91 eller maila på info@luthagensmobelatelje.se.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Möbeltapetsering.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Möbeltapetsering!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner