Visa kurser.se som: Mobil

Målarkurs Prova-på! - Christmas Edition

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
12 timmar
2019-12-07 10:00
1 195 SEK

Kursbeskrivning

Vill du börja måla, men inte riktigt vet hur? Kursen vänder sig till dig som är nybörjare och vill prova på och lära dig mer om olika tekniker. Kursen går i december och kan därför användas som ett ypperligt tillfälle att måla en fin tavla att ge bort i julklapp. De presenterna man blir gladast över är oftast de som känns personliga och har fått mycket omtanke av den som ger den. Passa på och gör någon glad genom att lära dig grunderna i måleri så kan du ge bort en julklapp med mycket känsla och arbete bakom. Att ge bort en egenmålad tavla i julklapp är också ett enkelt sätt att komma undan dagens konsumtionshets och samtidigt göra miljön en tjänst. Win-win! Välkommen på Målarkurs Prova På - Christmas Edition!

 

Innehåll
Vi går igenom material och grunderna i akvarell, akryl och torrpastell. Med hjälp av korta övningar får du själv prova på dessa tekniker. Målet är att du ska ha roligt, känna dig bekväm med materialen och få lust att måla mer!

Upplägg
Kursen går under en helg (lördag och söndag samma vecka) och omfattar 6 x 45 min per sammankomst (paus för lunch och fika).

Kursledare
Vår kursledare Tina Lennholm är utbildad Vedic Art-lärare och har jobbat mycket med skapande och måleri på olika sätt. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på kursen.

Kursmaterial
Kursmaterialet ingår inte i kursavgiften. Innan kursstart får du en lista utav kursledaren Tina med tips på vad som kan inhandlas - du bestämmer själv hur mycket/lite du vill köpa!

Kallelse/Faktura
Kallelse/Faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka innan kursstart.
Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
Ta med enklare lunch/fika. Ni har tillgång till kök med micro och kylskåp.
Kursen håller till i våra lokaler på Ekeby Bruk.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Målarkurs Prova-på! - Christmas Edition.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Målarkurs Prova-på! - Christmas Edition!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner