Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Uppsala
9 timmar
2019-11-05 16:00
875 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig allt du vill veta om klassisk manikyr, hur du filar dina naglar och vilka nagelvårdsprodukter som gör naglarna starka. Du får även nagelvårdstips!

Innehåll och upplägg

Vi går igenom nagel och nagelbandsvård och vilken nagelvård just du behöver. Vi lär oss om nageluppbyggnad, filning och lackning.

En manikyr är en kosmetisk skönhetsbehandling för fingernaglarna och/eller händerna. En vanlig manikyr består av nagelfilning, formande av naglarna och målande av naglarna med färg.

På kursen får du professionella tips och råd för just dina naglar, utan någon koppling till specifika varumärken.

Erbjudande

Som deltagare på denna kurs får du 20% rabatt hos Salong Juanette på hudvårdsslipning. Gäller två månader från kursstartsdatumet. Visa upp din bokningsbekräftelse eller kallelse vid bokning. Vid frågor om erbjudandet och bokning av hudvårdsslipning, kontakta Salong Juanette på telnr. 076-230 94 85. 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Vi lär oss tillsammans och utifrån där vi befinner oss.

Kursledare

Juanette Barkfeldt är utbildad hudterapeut via Beauty Therapist School. Hon är även diplomerad mötesledare och är innehavare av Gesällbrev inom hudvård. Juanette har drivit sitt eget hudvårdscenter samt arbetat som utbildningskonsulent och butikschef inom olika varumärken. Juanette har stor passion inom området och hon sprider sina kunskaper med mycket glädje.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Ta med dem nagelvårdsprodukter du använder idag.

Bra att veta

Det finns kaffe och té att köpa i våra lokaler.

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kurs i Manikyr.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i Manikyr!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner