Visa kurser.se som: Mobil

Kurs i coaching - Lär dig coacha dig själv - nybörjare

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Eskilstuna
24 timmar
2019-09-23 18:00
2 395 SEK
Kursbeskrivning

Kursbeskrivning

Bli din egen förare på din livsresa. Lär dig coacha dig själv för att nå dina drömmar och mål eller för att förändra beteendemönster. Lär dig leva i din fulla kraft och med enkla medel hitta ditt fokus och din riktning i livet.

Innehåll

Med hjälp av meditation och avslappningsövningar får du hjälp att lyssna inåt och uppmärksamma dina behov, längtan och tankar. Genom olika övningar provar du olika verktyg att coacha dig själv och hitta dina behov här och nu. Det som har varit besvärligt i livet var då, vi jobbar med här och nu och framåt. På kursen hålls kortare föreläsningar om tankens kraft, livsinsikt, självkänsla med mera.

Upplägg

Varje kurstillfälle börjar med en kortare meditation eller avslappningsövning för att landa i oss själva. En föreläsning ges och sedan följer enskilda övningar. Utifrån övningen coachar vi varandra parvis och/eller i grupp. Utbildningsmaterialet och coachingen går ut på frågeställningar som du enskilt reflekterar över och sedan hittar dina egna områden att jobba vidare med. Du får hjälp att komma igång med de förändringar eller de drömmar du önskar uppnå. Vi har frågorna du har svaren!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare

Ellinor Gårdeke är diplomerad coach för individ, par, familj och grupp. Hon är lyhörd, engagerad, bra på att entusiasmera och på att möta människor. På fritiden tränar hon yoga och meditation. Ellinor brinner för människans egna resurser och kraft.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kursmaterial

Kursmaterial finns på plats vid varje kurstillfälle.

Bra att veta

  • Kaffe och té finns att köpa i våra lokaler.
  • Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

  • Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

  • Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Kurs i coaching - Lär dig coacha dig själv - nybörjare.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Kurs i coaching - Lär dig coacha dig själv - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner