Visa kurser.se som: Mobil

Konsten att presentera dig inför ditt nya jobb - Landa jobbet!

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
7 timmar
2019-10-06 10:00
895 SEK

Kursbeskrivning

Känner du oro inför jobbintervjuer och upplever du mötet som jobbigt? På denna kurs kan du spetsa dina kunskaper och öka dina möjligheter att landa jobbet. Du lär dig konsten presentera dig i personligt brev, CV och videoansökan.

Innehåll och upplägg

Under kursen går vi igenom hur CV och personligt brev ska vara uppbyggt. Vi finslipar ditt material så att det reflekterar dig från ditt bästa ljus. Slutligen spelar vi in en videoansökan till en fiktiv arbetsgivare, som du önskar jobba hos. Vi tränar inför din kommande intervju och i hur du besvarar intervjufrågorna på bästa möjliga sätt.

Efter kursens kommer du att ha:

  • Ett färdigt CV
  • Ett färdigt Personligt brev
  • En färdig Videoansökan
  • Kunskapen att skapa dessa själv framöver

Vi gör 30 minuters lunchuppehåll när det passar i gruppen.

Kursledare

Lidija Kovacevic är utbildad skådespelerska med erfarenhet från film, teater och regi. Hon har medverkat i ett antal produktioner och frilansat på förskolor och ålderdomshem. Lidija är övertygad om alla vi har en skådespelare inom oss och med rätt verktyg kan vi finslipa vår egna inre stjärna. Under kursens gång finslipar vi ditt CV, personliga brev och videopresentation så du presenteras i ditt bästa ljus inför din nya arbetsgivare.

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta på denna kurs. Till kursen bör du ha en fiktiv arbetsgivare att vända ditt CV, personliga brev och videoansökan till.

Kursmaterial

Kursmaterial får du av din kursledare. Ta med en bärbar dator. Om du inte har någon finns det möjlighet att låna. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du har behov av att låna en dator.
 
Bra att veta

Tillgång till mikrovågsugn finns.

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Konsten att presentera dig inför ditt nya jobb - Landa jobbet!.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konsten att presentera dig inför ditt nya jobb - Landa jobbet!!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner