Inga recensioner än

Knyppling

Längd
24 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
24 timmar
Pris
1 995 SEK
Nästa kurstillfälle
6 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Den här kursen ger dig möjlighet att lära dig en fängslande hantverksteknik - lär dig knyppla!

Innehåll
Du lär dig knypplingens grundläggande tekniker och arbetet formar du utefter dina egna idéer. Vi går igenom de olika uppsättningsmomenten både gemensamt och individuellt. Du som nybörjare bestämmer i samråd med kursledaren vad som kan vara lagom att börja arbeta med, och du lär dig knyppla från grunden samt att knyppla en spets och montera. Du som är mer erfaren arbetar utifrån egna idéer. Båda nivåerna arbetar självständigt under kursledarens handledning.

Upplägg
Kurstillfällena är förlagda varannan vecka, vilket ger dig möjlighet att hinna knyppla hemma mellan gångerna. Kursen går under åtta tillfällen och varje tillfälle är två timmar och en kvart.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta i kursen.

Kursledare
Heléne Lindberg har haft knyppelkurser i mer än 15 år och brinner för att fler ska få lära sig hantverket.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Knyppeldyna finns att låna. Skriv i anmälan om du vill låna knyppeldyna eller ta med din egen (inkl. tillbehör). Material kan du ta med dig själv alternativt köpa av kursledaren på plats.

Bra att veta
Vi träffas varannan vecka, jämna veckor. Kursen hålls i våra fina studielokaler på Bergsbrunnagatan 20 i Uppsala. Medborgarskolan bjuder på kaffe och te, det finns även möjlighet att nyttja vår kylskåp, vattenkokare och mikrovågsugn om så önskas.

Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Om fakturan ska gå till din arbetsgivare, uppge faktureringsadressen i meddelanderutan.

Visste du att?
Medborgarskolan Mälardalen är miljödiplomerade sedan 2016. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 september, 2023

  • Kurs
  • Uppsala

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Knyppling och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.
Medborgarskolan Mälardalen
Bergsbrunnagatan 20
75323 UPPSALA

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen

Highlights