Visa kurser.se som: Mobil

Japanska - speedkurs

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
2 timmar
2019-10-24 18:45
250 SEK

Kursbeskrivning

Nyhet! En speedkurs är för dig som är nyfiken på att lära dig något nytt och vill fördjupa dig i ett ämne på relativt kort tid. Just nu kan du ta en speedkurs i måleri, språk, med mera. En speedkurs är fortfarande lika rolig och kvalitativ som våra längre kurser men på jämförelsevis kortare tid!

Detta är ingen traditionell språkkurs - det här är en speedkurs på ett tillfälle där fokus ligger på att tala språket grundläggande, ingen grammatik. Du lär dig fraser för enkla samtalssituationer som en resenär möter i Japan. Youkoso!!

Innehåll och upplägg 
Vi övar vanliga samtalssituationer som turisten möter på resan. En speedkurs i japanska är tänkt för dig som vill bekanta dig med språket på ett lättsamt sätt och som till en början inte vill ha mer djupgående språkkunskaper.

Kursen är ett tillfälle på 90 minuter och fokuserar på det mest grundläggande kunskaperna i japanska. Det är en introduktion där du får bl.a. öva på enkla hälsningsfraser, uttal och räkneorden.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta.

Kursledare
Emiko Gustavsson. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Inga kursmaterial krävs för att delta.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Bra att veta
I våra lokaler finns kaffeautomater. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Folkbildning Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska - speedkurs.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska - speedkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner