Visa kurser.se som: Mobil

Japanska nivå A2

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Eskilstuna
16 timmar
2019-09-19 18:45
1 300 SEK

Kursbeskrivning

Japan är ett land som vi gärna förknippar med sushi, manga och origami. Med sin långa historia och fantastiska natur lockar Japan turister från hela världen. Språket kan vara värdefullt att ha i bagaget om du planerar att studera eller arbeta i Japan men även för dig som planerar en resa till soluppgångens land.

Du har läst japanska tidigare och börjar få grepp om språket.

Innehåll
Kursen ger bra baskunskaper i uttal, grammatik och ordförråd. Stor vikt läggs vid förmågan att kommunicera. Tillsammans med ledaren anpassas undervisningen till dig och gruppens kunskapsnivå.

Upplägg
Kursen går en gång i veckan i åtta veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Kursen kräver förkunskaper motsvarande nivå A2. Detta innebär att du kan förstå vanliga ord och fraser samt att du kan ställa och besvara enkla frågor. Prata med din kursledare eller administrationen så får du hjälp att hitta rätt nivå: takako.kawamura@medborgarskolan.se

Kursledare
Miyoko Inoue har japanska som modersmål. Hon är en av få utbildade specialisterna i japanskat uttal i Sverige och har undervisat japanska och japanskt uttal på Högskolan Dalarna. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Ledaren informerar vid första kurstillfället.

OBS!
Kursen är en halvdistanskurs. Detta innebär att ni deltar i kursen via videolänk från vår studielokal. Vi hjälper givetvis till med det praktiska kring uppkoppling med mera.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Japanska nivå A2.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Japanska nivå A2!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner