Visa kurser.se som: Mobil

JALLABINA® orientalisk fitnessträning - Prova på 4 gånger

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
4 timmar
2019-11-15 18:30
475 SEK

Kursbeskrivning

JALLABINA® är en ny lätt men intensiv dansträning som blandar både ljuvlig musik och härliga dansstilar från Mellanöstern med moderna inslag från tex. house, hip-hop och funktionella träningssteg. JALLABINA® kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna!

Innehåll och upplägg

Blandningen mellan högt och lågt tempo med rytmer från Mellanöstern skapar en perfekt träningsbalans där både kondition och muskler byggs upp. Det här är ett sätt för dig att förbättra din styrka, flexibilitet, dina stora muskelgrupper och även de muskler som ofta glöms bort så som höfter, rygg, axlar, fingrar.

Jallabina på arabiska betyder "kom med oss" och är den perfekta blandningen av orientaliska danssteg och träning!

JALLABINA® är till för alla. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av orientalisk dans utan du kommer som du är med glatt humör och en vilja att lära dig. Fokus ligger inte på teknik utan på att ha roligt samtidigt som du tränar kroppen. Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett vana eller bakgrund kan vara med och ha kul.

Eventuella uppehåll för lov görs i samråd med gruppen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på passen.

Kursledare

Valentina Palucci är en av dem första certifierade JALLABINA® instruktörerna i Uppsala. Hennes vänliga öppna inställning och energi kommer att smitta av sig till dig på nolltid! Du är på väg att starta en fantastisk dansresa i hela den förtrollade musikaliska världen från Mellanöstern, som gör att du känner dig fullbordad, stimulerad och vacker!

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial

Bär träningskläder du kan röra dig fritt i. Skor är valfritt men rekommenderas.

Bra att veta

Dusch och omklädningsrum finns.

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om JALLABINA® orientalisk fitnessträning - Prova på 4 gånger.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera JALLABINA® orientalisk fitnessträning - Prova på 4 gånger!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner