Visa kurser.se som: Mobil

Inredning och homestyling - kurs i hur du inreder ditt hem

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
9 timmar
2021-05-29 13:00
1 695 SEK

Kursbeskrivning

Behöver du styla ditt hem? Eller kanske saknar du helhetskänslan eller vill öka värdet av din bostad inför försäljning. Med den här kursen får du handfasta tips och fördjupad kunskap inom inredning, färglära, ljussättning, möblering och olika stilar.

Innehåll

Under kursens gång får personlig handledning och knep till att inreda mer personligt och vackert.  Du kommer att lära dig hur du med enkla medel kan öka värdet i din bostad när du ska sälja den. Inspireras och lär dig samtidigt mer om hur du går tillväga för ett vackrare och mer funktionellt hem.

Du kommer under kursen att få en hel del tips och råd. Vi kommer att prata om textil, helhetskänslan, färg och form, trender och hur vi ska tänka när vi inreder med färg. Delar som möbelplacering, ergonomi och belysning kommer även att tas upp.
 
Vilken är din inredningsstil och hur kan du göra för att uppnå den där rätta känslan?

Låt dig inspireras av din kursledare och passa på att ställa dina frågor.

Upplägg

Vi träffas en lördag, söndag och nästkommande lördag samma tider vid varje sammankomst. Vi kommer att ta kortare pauser under kvällen.

Kursledare
Georgina Nilsson är certifierad inredare och diplomerad homestylist. Hon har en egen firma där hon arbetar med kontor och privata bostäder både via mäklare och direkt mot privatpersoner. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kallelse/Faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

Bra att veta

Vi bjuder dig på en kopp kaffe eller té i våra lokaler.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inredning och homestyling - kurs i hur du inreder ditt hem.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inredning och homestyling - kurs i hur du inreder ditt hem!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser