Visa kurser.se som: Mobil

Inreda med Feng Shui - Gratis föreläsning

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
2 timmar
2020-04-22 17:00
0 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig att inreda ditt hem för att öka ditt välbefinnande. Feng Shui - den flera tusen år gamla läran från Kina. Allt i vår omgivning påverkar oss på ett djupare plan och med kunskap om Feng Shui kan vi skapa vackra miljöer där människor trivs och mår bra.

Innehåll

Feng Shui handlar om att skapa ett liv du vill leva och låta det speglas i ditt hem och i din miljö. Hitta välbefinnande genom balans, harmoni i din riktning framåt. Den flera tusen år gammal lära från Kina växte fram genom studier av naturen. Hur man kunde hitta den bästa boplatsen, för att må bra i naturen och i naturens balans.

I den här föreläsningen kommer du få en övergripande kunskap om hur din inre miljö påverkar din yttre miljö och tvärt om. Föreläsaren kommer att berätta hur du med hjälp av Feng Shui kan påverka både ditt hem och ditt liv i den riktning du önskar. Vi kommer gå igenom de grundläggande verktygen inom Feng Shui som hjälper oss att uppnå ett harmoniskt hem: De fem elementen, yin och yang, chiflöde, Ba Guan, stärkande symboler och kraftposition. När vi arbetar aktivt med vårt hem blir resultatet ett balanserat och trivsamt hem som speglar din (och eventuella medboendens) personlighet.

Förkunskaper

Denna föreläsning passar alla som är nyfikna på Feng Shui.

Föreläsare

Isabell Svan är utbildad Feng Shuikonsult. Hennes arbete går ut på att hitta kärnan i det människor längtar efter och sedan visa dem hur de kan skapa en yttre miljö som speglar den inre längtan. Resultatet blir ett hem (eller en arbetsplats) som utstrålar balans, harmoni och livsglädje. En stor del i hennes arbete handlar om att förmedla hopp om att det går att förändra livet i den riktning du vill.

Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse till föreläsningen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Föreläsningen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att den startar.

Bra att veta

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Inreda med Feng Shui - Gratis föreläsning.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Inreda med Feng Shui - Gratis föreläsning!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner