Visa kurser.se som: Mobil

Florist för en kväll - påskspecial!

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
3 timmar
2021-03-28 15:00
395 SEK

Kursbeskrivning

Vi på Medborgarskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig som deltagare att göra detsamma för allas trygghet i kampen mot Covid-19. I våra lokaler hjälps vi alla åt att förhindra smitta genom att endast befinna oss här om vi är fullt friska, tvätta händerna ofta samt följa de riktlinjer som skyltas i lokalerna. Tack för visad hänsyn! Varmt välkommen. Observera att våra köpevillkor gäller som vanligt.

Innehåll
Under en söndagseftermiddag får du möjlighet att komponera ett eget blomsterarrangemang lagom till påsken. Floristen Camilla Nelin handleder dig i ditt skapande och ser till att ditt arrangemang håller sig fint över hela påskfirandet. Om du önskar binda en fin bukett att ge bort eller sätta på bordet finns det självklart möjlighet till det. Låt dig inspireras av glada färger, ägg och fjädrar!

Upplägg
Kursen hålls hemma hos kursledaren i Bälinge. Vi träffas en söndag eftermiddag kl. 15:00-17:15 och lär oss skapa ett fint arrangemang eller en bukett som passar bra till påskfirandet. Vi blandar teori och praktik och vår kunniga kursledare guidar oss igenom eftermiddagen.

Förkunskaper
Inga förkunskaper behövs för att delta.

Kursledare
Camilla Nelin har arbetat som florist i över 20 år och har dessutom hållit många blomsterkurser genom åren. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Material ingår inte i kursavgiften men finns att köpa av kursledaren på plats. Verktyg finns att låna, men du får gärna ta med egna handskar och ett förkläde. Ta med dig ett kärl i form av vas eller kruka. Ta gärna med i flera olika storlekar för att ha fler valmöjligheter.

Bra att veta
Bär oömma kläder eller ta med ett förkläde och handskar. Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen cirka en vecka före kursstart.

Folkbildning
Grundtanken med folkbildning är att deltagarna i samverkan med kursledaren lär av varandra. Arbetsformerna är demokratiska och engagerande och lärandet aktivt. Deltagarna söker och bygger sin egen kunskap genom dialog, interaktion och reflektion med andra. Genom bra kommunikation har kursledaren möjlighet att anpassa kursen tillsammans med deltagarna under kursens gång.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Florist för en kväll - påskspecial!.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Florist för en kväll - påskspecial!!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner

Liknande kurser