Visa kurser.se som: Mobil

Engelska på jobbet nivå B2 (Eskilstuna)

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Eskilstuna
10 timmar
2019-11-07 17:00
950 SEK

Kursbeskrivning

Känner du att dina engelskakunskaper har börjat rosta och inte är vad de en gång har varit? Eller tycker du att du saknar de engelskakunskaper du skulle vilja ha i ditt arbete? Ta chansen att utveckla dina engelskakunskaper tillsammans i en grupp. Du tränar på kursen den engelska du behöver i olika arbetssituationer när du till exempel talar i telefon, skriver e-post, eller förbereder möten och presentationer. Och inte minst det viktiga kallpratet.

Innehåll
På kursen får du utveckla din engelska med fokus på affärsengelska. Du får exempelvis träna på:
• Att förbereda och hålla i möten och presentationer
• Att hålla i intervjuer
• Konversation i mer avslappnad form

Upplägg
I kursen ingår muntliga övningar samt övningar i skriftlig kommunikation. Kursen går en gång i veckan i fem veckor, samma dag och tid. Eventuella lov eller uppehåll bestäms tillsammans gruppen och med ledaren vid kursens första tillfälle. Kursen omfattar 2x45 minuter per kurstillfälle.

Förkunskaper
Du har läst engelska tidigare på gymnasienivå eller motsvarande. Du kan förstå enkla meningar samt ställa och besvara enkla frågor. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest.

Kursledare
Ellen Geite studerar till lärare på Mälardalens högskola och brinner för att lära ut språk på ett roligt och intressant sätt. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Kursledaren arbetar med eget material så ingen kurslitteratur behöver inhandlas inför kursen.

Kurslokal
OBS! Kursen går i våra lokaler på JA Selanders Gata 1 i Eskilstuna.

Kallelse/faktura
Alla kursstarter är preliminära. Kallelse/faktura till kursen med definitivt startdatum skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala. Om fakturan skall skickas till din arbetsgivare eller ditt företag, vänligen meddela detta vid anmälan.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska på jobbet nivå B2 (Eskilstuna).

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska på jobbet nivå B2 (Eskilstuna)!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner