Visa kurser.se som: Mobil

Engelska B1 liten grupp

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
10 timmar
2019-09-13 11:45
1 745 SEK

Kursbeskrivning

Låt dig frestas av tanken på vackra trädgårdar, brittiska pubar, lantliga slott och små pittoreska byar. Storbritannien och ett flertal andra länder, så som USA, Australien och Kanada, använder engelskan som sitt modersmål. Språket är så stort att det är det tredje största i hela världen. Att behärska det engelska språket öppnar dörrar som gör att du lättare förstår filmer, texter och kan delta i en konversation med människor med andra nationaliteter. Utmana dig själv och väck dina kunskaper till liv!

Innehåll
Engelskundervisning i en mindre grupp för er som redan känner varandra och vill lära er ihop. Kanske är ni en liten grupp vänner, kollegor eller familj som vill lära er språket tillsammans. Ni kan då bilda en grupp som läser på er nivå och i er takt tillsammans med en erfaren kursledare. Det är roligt att lära tillsammans!

Upplägg
Lektionerna sker en gång i veckan, samma dag och tid. Efter avslutad kurs finns möjlighet att förlänga med fler lektioner för vidare inlärning. 1 lektion motsvarar 45 minuter. På kursen ligger stort fokus på muntlig kommunikation.

Förkunskaper
Nivå B1: Du kan uppfatta huvudinnehållet i vardagliga samtal. Du kan gå in i ett samtal om kända ämnen men har ibland svårt att hitta ord. I samråd med kursledaren läggs en passande arbetsplan upp för att du ska lära dig så mycket som möjligt om det du efterfrågar. Känner du dig osäker på din nivå så kan du göra vårt språktest på www.medborgarskolan.se/spraktest.

Kursmaterial
Kursmaterial ingår inte i kursavgiften. Tillsammans kommer ni och ledaren gemensamt överens om vilket material som är bäst lämpat för just er.

Kursledare
Ingela Persson har studerat språk vid Uppsala universitet och har tidigare arbetat som översättare. Ingela undervisar i engelska och svenska med olika inriktningar och till olika målgrupper. ”- Mitt motto som språkledare är att inlärningen ska ske i en atmosfär av trivsel och avspändhet”. Medborgarskolans ledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kallelse/faktura
Kallelse/faktura skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Bra att veta
I våra lokaler finns en kaffeautomat. Vill du köpa kaffe, te eller en kopp varm choklad, ta med en 10-krona.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Engelska B1 liten grupp.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Engelska B1 liten grupp!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner