Visar 1-20 av 44 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-20 av 44 träffar
1
2
3

Microsoft är marknadsledande i världen inom utveckling av programvara. Namnet Microsoft skapades av orden ”software” och ”microcomputer” och det er just på marknaden för persondatorer dominerar Microsoft. Kända Microsoft-produkter är Office, Windows, Outlook samt programmer som Word, Excel, PowerPoint med mera. Listan ovan omfattar kurser inom Microsoft-programmer, för mer ingående information om kurserna ber vi dig kontakta respektive kursarrangör genom att göra en intresseanmälan.

Word

Word är ett ordbehandlingsprogram från Microsoft som kommer till nytta när man skapar en text. Programmet Word formaterar texten, det har olika språkverktyg och man kan infoga tabeller, diagram och andra objekt, och enkelt göra ändringar även i stora dokument. En av Words egenskaper är att vissa arbetsuppgifter automatiseras, och det underlättar i arbetet med stora dokument.

Excel

Om du inte har använt Microsoft Excel innan, då är en introduktionskurs i Excel den perfekta starten. Genom att gå en kurs i Excel lär du dig hur du skriver in data och formler, formatera ditt arbete att se attraktivt, skriva ut ditt arbete och skapa Excel-diagram.

Excel kan underlätta ditt arbete i flera skeden. Excel bygger på ett lättanvänt kalkylbladssystem, som hjälper dig hantera data och kalkyler effektivare. Du kan enkelt lägga in och redigera information och arbeta med formler och funktioner för avancerade kalkyleringar. Du kan även formatera arbetsblad och skapa färgstarka diagram och publicera de på webben.

PowerPoint

Att skapa en bra presentation handlar inte bara om att klicka några dialogrutor och skriva lite text. Det kräver kunskap och god planering. Genom att gå en kurs i PowerPoint 2007 lär du dig inte bara att bygga en presentation, men kommer även kunna förklara varför du gjort de val du gjorde och du kommer att leverera presentationen smidigt och tryggt. Alla som använder PowerPoint kommer att uppskatta de råd du får under PowerPoint-kurs för att undvika att skapa dåliga presentationer. Du tar steget längre än att bara presentera en punktlista och du lär dig hur man gör för att engagera publiken genom att skapa intressanta PowerPoint-presentationer.

Några punkter som kurser i PowerPoint går igenom:

  • Att bekanta sig med PowerPoint, de nya flikar och menyfliksområdet i Office-menyn, SmartArt och PowerPoint-visningar.
  • Att förverkliga en effektiv presentation från att identifiera din målgrupp och syfte genom att utveckla innehåll och slutligen få upp det på skärmen.
  • Arbeta med bilder, text och textformatering inklusive använda rätt teckensnitt för presentationens format.
  • Att lägga ut bilder och presentationer med layouter, bakgrunder, och den nya PowerPoint 2007 Teman
  • Arbeta med tabeller och med data från Word eller Excel
  • Ritning, arbetar med bilder och använda diagram, clipart och nya SmartArt
  • Lägga till ljudeffekter, musik, video och ljudspår
  • Skapa animationer och övergångar
  • Stöd din målgrupp och presentation med åhörarkopior, stödanteckningarna och skisserar
  • Arbeta med PowerPoints levande presentationsverktyg inklusive bildskärmskontroller, backup, förbereda en presentation för användning på en annan dator
  • Dela och samarbeta med presentationer via ett LAN eller med den nya SharePoint-bildbiblioteket.
Jämför kurser