Visa kurser.se som: Mobil

Data Excel, grundkurs

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Uppsala
9 timmar
2019-10-29 18:45
1 395 SEK

Kursbeskrivning

Excel är ett kalkylprogram som ingår i MS Office, något som finns på de flesta datorer idag. Med Excel kan du organisera ditt arbete och räkna ut enklare formler eller hålla ordning på register och listor. Excel hjälper dig att utföra olika typer av beräkningar och analyser. Både på jobbet och privat. Släng pappersbudgeten och miniräknaren - Lär dig Excel!

Innehåll:
Den här kursen lär dig grunderna som behövs för att komma igång med Excel. Som kursdeltagare har du stor möjlighet att påverka innehållet och vad ni ska gå igenom på kursen. Kursledaren varvar teori med praktiska moment när du får prova skapa egna kalkyler och diagram. Du kommer bland annat lära dig:
· Kalkyler
· Enklare formler
· Formatering
· Diagram

Upplägg:
Vi träffas en gång i veckan under tre veckor i följd.

Förkunskaper:
Kursen kräver viss datavana, men inga förkunskaper i Excel behövs.

Kursmaterial:
Ta med dig egen laptop

Kursledare:
Thomas Schön är en engagerad och erfaren kursledare som arbetat många år som lärare. Thomas har undervisat i dataämnen sedan 1997 och har ett genuint dataintresse som fyller en stor del av hans fritid. Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Utvecklingsmöjligheter:
Vill du fördjupa dig mer erbjuder vi även en fortsättningskurs i Excel.

Bra att veta:
Kallelsen/fakturan skickas till angiven e-postadress cirka en vecka före kursstart. Vill du delbetala kursen? Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning i upp till tre månader. Skriv i meddelanderutan vid din anmälan om du önskar delbetala.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Data Excel, grundkurs.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Data Excel, grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner