Visa kurser.se som: Mobil

Bollywood dans - nybörjare

Medborgarskolan Mälardalen
Kursinformation
Västerås
6 timmar
2020-02-05 18:15
849 SEK

Kursbeskrivning

Ta chansen att dansa Bollywood till härlig indisk musik och lär dig mer om indisk kultur. Ett danspaket fullt laddat med dans, glädje och lärande.

Innehåll

Genom glädje och energi kommer du att lära dig att dansa och uttrycka dig i de olika Bollywood stilarna. Koreografin kommer att tekniskt omfatta både kropp och ansiktsrörelser. Vi kommer att lära oss de olika Bollywood stilarna som melodi, drama med mimik och skådespel och en sensuell stil. Efter ett danspass som detta kommer du att känna dig fri och lycklig!

Upplägg

Vi värmer upp kropp och leder. Sedan utforskar vi de olika stilarna. Du kommer träna din koordination, dynamik och flexibilitet genom olika övningar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för att delta på denna kurs.

Kursledare

Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem med möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Kallelse/faktura

Du får en kallelse skickad till angiven e-postadress ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar.

Önskar du delbetala din kurs? Ange detta i meddelanderutan vid din anmälan.

Bra att veta

Klä dig i bekväma kläder så att du kan dansa obehindrat.

Kom ombytt och klar, det finns inget omklädningsrum på plats.

Genom att välja Medborgarskolan gör du ett hållbart miljöval. Ett seriöst och långsiktigt miljöarbete är en självklarhet för oss på Medborgarskolan. Att välja Medborgarskolan ska vara ett hållbart miljöval. Därför arbetar vi systematisk med miljöförbättrande åtgärder och är sedan 2016 miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas.

 

 

 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bollywood dans - nybörjare.

Medborgarskolan Mälardalen

Medborgarskolan, kurser

Medborgarskolan i Mälardalen

Här hittar du alla kurser hos Medborgarskolan i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Nyköping och andra städer i Mälardalen. Medborgarskolan är verksam med kurser och kulturaktiviteter i hela Sverige. Verksamheten är öppen för alla och här erbjuds kurser inom alla tänkbara områden. Medborgarskolans...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Mälardalen
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bollywood dans - nybörjare!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner